Escultura Salt
Catalan Spanish    

Facebook Facebook youtube Instagram
Oferta de casals d'estiu a Salt

Oferta de casals d'estiu a Salt

  Oferta de casals d'estiu Consulteu l'oferta aquí

Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç

Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç

Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç . Tota la informació aquí  

  • Oferta de casals d'estiu a Salt

    Oferta de casals d'estiu a Salt

  • Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç

    Punt d'Atenció a l'Empresa i al Comerç

Mida del text:

 

 

L'Ajuntament de Salt iniciarà el proper Ple els procediments per nomenar fill predilecte de la vila a l'artista Josep Puntí i Fàbregas i filla adoptiva a Sor Clara Villoslada. L'inici de l'expedient per al nomenament dels futurs fill predilecte i filla adoptiva, s'acordarà el proper Ple municipal mitjançant dues mocions conjuntes de tots els grups.

En el cas de Josep Puntí s'ha valorat la seva activitat professional en el camp de la interpretació i composició musical, i el fet d'haver portat el nom de Salt arreu del país.

Pel que fa a Sor Clara Villoslada s'ha pres en consideració la seva trajectoria personal, social, educativa i cívica en benefici de la Vila de Salt.

Josep puntí es donà a conèixer a través del grup Umpah-Pah, del qual era el principal talent creador i compositor. Després de tres discos en català i dos en castellà, el grup es dissolgué i Puntí començà una carrera en solitari a partir del 1997 amb el disc Pepalallarga i...%Posteriorment, el 1998, enregistrà L’hora del pati i el 2002 edità el disc Maria , pel qual fou guardonat el 2003 amb el premi de la revista Enderrock al millor disc de pop-rock , el premi Altaveu i el premi Puig Porret, atorgat per la crítica musical catalana en el marc del Mercat de Música Viva de Vic. Ha col·laborat amb artistes com Maria del Mar Bonet i Enrique Bunbury, i ha participat en diverses obres de teatre. El 2009 presentà l’espectacle Josep Puntí canta a l’Adrià Puntí . I el 2013 va publicar “incompletament”.

Sor Clara Villoslada, fundadora del Casal Infantil La Casita ha dedicat gran part de la seva vida a treballar de manera incansable per la infància i les famílies de Salt. Va fundar La Casita als anys 80' i des de llavors i fins ara, ha treballat amb il.lusió i dedicació pels nens i nenes de Salt. El curs passat  La Casita va atendre un total de 55 infants de entre 5 i 14 anys, amb els quals va realitzar activitats de reforç escolar, de lleure estructurat, d'habilitats socials, d'hàbits i valors, entre d’altres. 

Formulari d'adhesió de Josep Punti

Formulari d'adhesió de Sor Clara Villoslada