Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube
Mes anterior Dia anterior Dia següent Mes següent
Vista mensual Vista setmanal Veure Avui Cercar Anar a un mes

ESPECTACLE "LA MEMÒRIA DE L'AIGUA"

Editar
Dissabte 24 Març 2018, 12:00
Visites : 325
ESPECTACLE "LA MEMÒRIA DE L'AIGUA"
CIA AKWA
Data: DISSABTE 24 DE MARÇ DE 2018
Hora: 12:00h
Lloc: Museu de l'Aigua
Gratuït
Públic familiar
 
 
Per celebrar que el dia 22 de març és el dia mundial de l’aigua, el Museu de l’Aigua presenta l’espectacle “La memòria de l’aigua”
A càrrec de Cia. AKWA. Un viatge emocional a través de la memòria de l’aigua.
La Capdenúvol és una nena molt divertida i una mica trapella a qui li encanta anar al riu a saltar bassals amb el seu amic, en Setciències.
Però aquella tarda en baixar al riu descobreixen que l’aigua no està tan neta com hauria de ser. L’aparició de l’amo de la fàbrica fa que, espantats, caiguin al riu i hagin de marxar a casa ben molls.
A la pobre Capdenúvol, només li faltava això, i aquella nit s’adorm ben trista i enfadada amb ella mateixa, el seu amic i la seva mare.
Acompanyada pel seu vaixell de paper,  viatja en somnis cap a un desert imaginari on troba un simpàtic saurí, un vell savi  amb una habilitat molt especial, és un llegidor de llàgrimes! Ell sabrà  fer-la arribar al fons del seu cor fent un viatge emocional a través de l’aigua, i la Capdenúvol es despertarà l’endemà al matí amb un coneixement que la farà més gran, i l’ajudarà  a trobar la solució per fer que el riu deixi d’estar contaminat.
Localització : Museu de l'Aigua

Enrere