Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube
Mes anterior Dia anterior Dia següent Mes següent
Vista mensual Vista setmanal Veure Avui Cercar Anar a un mes

Inauguració “HÈGIRA. UNA MIRADA DES DEL FRONT DE GUERRA FINS A LA FORTALESA EUROPA”

Editar
Dijous 19 Abril 2018, 19:00
Visites : 271

Del 19 d’abril al 25 de maig de 2018

Centre Associat UNED Girona.

Activitat gratuïta i oberta

La inauguració tindrà lloc el 19 d’abril a les 19h.

Aquesta exposició fotogràfica reflecteix el moviment migratori de milers de refugiats a través d’un viatge que ha portat l’autor, Joakim M. Vila, fins a l’Irak, Kurdistan, Liban, Lesbos (Proactiva Open Arms amb l’Esther, filla de l’Òscar Camps), Grècia, Sèrbia-Hungria, Alemanya, França (“The Jungle”, Pas de Calais), Ceuta i Melilla.

Les fotos han estat preses l’any 2016, després del tancament de fronteres i els discutibles acords entre la Unió Europea i Turquia.

L’exposició es complementa amb fotos preses als camps de refugiats durant la guerra del Congo de3 2008-2009.

A través d’un centenar de retrats i escenes quotidianes, dins dels camps de refugiats i a les fronteres, Vila capta amb la màxima intensitat, en blanc i negre, els desigs i els temors de persones refugiades i migrants que fugen dels conflictes bèl·lics i de la pobresa i cerquen una vida millor a Europa.

Joakim M. Vila (Figueres, 1974) és fotoperiodista, llicenciat en Antropologia i en Treball Social, postgraduat en Desenvolupament i cooperació internacional i ha dedicat els últims anys a documentar els conflictes humanitaris i ambientals arreu del món. Anteriorment va presentar a Figueres un documental central en els indígenes de l’Amazònia.

 

http://www.comacros.cat/course/exposicio-hegira-una-mirada-des-del-front-de-guerra-fins-a-la-fortalesa-europa/

Enrere