Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube
Mida del text:
Recollida de mobles i trastos vells al carrer
Descripció:

És el servei de recollida de mobles, trastos i béns en desús. Aquesta recollida s’ha de sol•licitar prèviament a l’Ajuntament.
La filosofia d'aquest servei és la de retirar objectes i trastos vells que els veïns de Salt no poden portar personalment a la Deixalleria Municipal.
Quan es tracta de canvis de mobiliari (per exemple, una habitació completa) o reformes, recomanem:

 1. Que els mobles els retiri la mateixa empresa que porta els mobles nous.

 2. Si no és possible, perquè la reforma la feu vosaltres mateixos, demanem que la retirada es faci de manera fraccionada, en diferents dies, per no col·lapsar el servei de recollida en un sol lloc.

Els tipus de materials que es recullen són: mobles vells, electrodomèstics, matalassos, fustes, ferros, material informàtic, bicicletes, jocs infantils, roba... 
El material i els residus que no formen part d'aquest servei i no són objecte de recollida domiciliària són: runes, restes vegetals, paper, envasos o vidre, vehicles, pneumàtics, escombraries, bidons d'oli... Aquests residus s'han d’eliminar, segons els casos, mitjançant els contenidors corresponents de recollida ordinària o selectiva, o mitjançant els serveis de deixalleria.

Condicions de la recollida:

 • El servei es realitza de dilluns a dissabte i es recull del costat del contenidor més proper al domicili. En cap cas es realitza recollida personalitzada a l’habitatge. 

 • Els veïns han de deixar els trastos el dia que l’Ajuntament li hagi indicat, tan bon punt hagi avisat.

 • S’han de deixar al costat del contenidor més proper del domicili facilitat, vigilant de no destorbar vianants i vehicles. 

 • L'horari autoritzat per poder deixar-los és a partir de les 8 del vespre i el servei municipal de recollida és de les 6 del matí a la 1 del migdia de l’endemà. 

 • Quan el volum sigui considerable (ex. buidatge de mobles i electrodomèstics d'un habitatge sencer), s’ha de sol·licitar el servei de forma fraccionada en diversos dies. 

 • El servei es pot veure alterat els dies festius o vigílies de festius. 

 • El material recollit es porta a la Deixalleria Municipal, on es separa segons el tipus de residu i és recollit per empreses gestores de residus.

 • Qualsevol material deixat sense autorització o sense preservar els requisits i les condicions que s’expressen en aquest apartat pot ser considerat abocament il·legal, i s'aplicarà la corresponent sanció segons l'Ordenança municipal de convivència ciutadana. (art. 15.1.a).

Com fer-ho:

El veí ha de fer la sol•licitud al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament.

Canals de tramitació: 

 • Presencialment al SAC (ubicació)

 • Via telefònica trucant al 972 24 91 91.

 • Per internet enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Si s’utilitza aquesta opció, cal que el ciutadà rebi confirmació de l’Ajuntament del dia que pot deixar el residu.

Per poder realitzar la recollida cal facilitar, en el moment de la sol·icitud, les següents dades: identificació del veí (nom i cognoms), adreça de l’habitatge, telèfon de contacte i quins trastos es llençaran.

S’adreça a:

Qualsevol veí del municipi.

El servei no es fa càrrec dels materials voluminosos procedents de comerços o indústries.

Lloc:

Ajuntament de Salt

Temps:

Si el servei es sol·licita presencialment o telefònicament, la resposta és immediata. Quan el servei es sol·licita per internet, la resposta serà en 24 o 48 hores.

Període:

Tot l'any.

Preu:

Gratuït.