Escultura Salt
Catalan Spanish    

Facebook Facebook youtube Instagram
Mida del text:
Recollida de mobles i trastos vells al carrer
Descripció:

És el servei de recollida de mobles, trastos i béns en desús. La filosofia d'aquest servei és la de retirar objectes i trastos vells que els veïns de Salt no poden portar personalment a la Deixalleria Municipal.

Quan es tracta de canvis de mobiliari (per exemple, una habitació completa) o reformes, recomanem:

  1. Que els mobles els retiri la mateixa empresa que porta els mobles nous.

  2. Si no és possible, perquè la reforma la feu vosaltres mateixos, demanem que la retirada es faci de manera fraccionada, en diferents dies, per no col·lapsar el servei de recollida en un sol lloc.

Els tipus de materials que es recullen són: mobles vells, electrodomèstics, matalassos, fustes, ferros, material informàtic, bicicletes, jocs infantils, roba...
El material i els residus que no formen part d'aquest servei i no són objecte de recollida domiciliària són: runes, restes vegetals, paper, envasos o vidre, vehicles, pneumàtics, escombraries, bidons d'oli... Aquests residus s'han d’eliminar, segons els casos, mitjançant els contenidors corresponents de recollida ordinària o selectiva, o mitjançant els serveis de deixalleria.

Com funciona?
  • Avisa el dia anterior al 972 23 88 11(ATENCIÓ 24H).
  • S'han de deixar al contenidor acordat la nit abans a partir de les 20:00.
  • L’empresa de recollida el vindrà a buscar.
Sabies que?

Podem portar els voluminosos gratuïtament a la deixalleria fixa si necessites llençar-ho. L’horari de la deixalleria fixa és de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 19 h, i dissabtes i diumenges de 9 a 14 h. El telèfon de contacte és el 972 23 88 11

 Descarrega't el cartell de la "Recollida de mobles i trastos vells"

S’adreça a:

Qualsevol veí del municipi.

El servei no es fa càrrec dels materials voluminosos procedents de comerços o indústries.

 Període:
 Tot l'any.
 Preu:
 Gratuït.