Escultura Salt
Catalan English French German Spanish    

Facebook Flickr Facebook You tube You tube
Mida del text:
Oficina de Català de Salt
L’Oficina de Català de Salt, servei municipal del Centre de Normalització Lingüística de Girona, té com a objectiu facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació del català en tots els àmbits.

Horari d'atenció al públic: de dilluns a dijous de 10 a 14.

Per a horaris de cursos cal consultar el web www.cpnl.cat/salt

Les activitats d’aquest servei s’estructuren al voltant de tres grans àrees d’actuació:
Assessorament lingüístic
S’engloben en aquesta àrea les actuacions següents: revisió de textos; atenció de consultes lingüístiques, de drets i de marc legal; informació sobre recursos lingüístics...

Actualment, poden utilitzar aquest servei empreses, entitats i associacions, personal de l’Administració local..., que vulguin resoldre dubtes i escriure en català amb seguretat i confiança.
Ensenyament
Durant el període lectiu, s’ofereixen diferents cursos de llengua catalana, que faciliten als alumnes les eines, els continguts i les situacions per assolir un bon nivell de català.
Dinamització i programes
Perquè el català sigui present en tots els àmbits, des del Consorci per a la Normalització Lingüística es dissenyen campanyes d’actuació adreçades a aquells sectors que ho necessiten.

Durant aquests darrers anys, els grans esforços es dediquen a programes relacionats amb l’acolliment i la integració lingüística de les persones nouvingudes i el sector socioeconòmic:
  • Voluntariat per la llengua
  • Administració local
  • Acolliment lingüístic
  • Joventut
  • Sector socieconòmic
Trobareu tota la informació a:I també ens trobareu a les xarxes socials següents:
FacebookFacebook Oficina català