Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que estem treballant en la preparació del programa de la Festa Major d’enguany, que està prevista del 21 al 26 de juliol de 2022.

Si esteu interessats/des en organitzar actes, activitats i competicions durant els dies de la Festa Major 2022 i voleu incloure’ls al programa que edita l’Ajuntament o necessiteu equipaments per dur-los a terme, cal que presenteu la sol·licitud que us adjuntem al registre General d’Entrada de l’Ajuntament abans del dia 23 de maig de 2022 a les 14.30 o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Salt a www. viladesalt.cat. Clica aquí per accedir directament a la presentació de la sol·licitud pel portal electrònic.

Us informem que les sol·licituds que no segueixin aquestes dues vies de presentació o ho facin fora de termini no es podran tramitar.

Per altra banda, aquelles entitats que a més d’organitzar alguna activitat, estigueu interessades en col·laborar en l’organització de la Festa Major o necessiteu algun aclariment, quedeu convocades el proper 4 de maig de 2022, a les 20h, a l’Aula 16 de la Coma Cros.

Cal confirmar assistència a la reunió, per valorar si cal buscar una aula més gran o si ja hi cabem a la que tenim reservada.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració i esperem la vostra resposta.

Cordialment,

La Regidora de Festes
Núria Heras i Colomer