Alcaldia

Salutació de l’Alcalde: Jordi Viñas

Benvolgut saltencs i saltenques,

Aprofito aquest espai per adreçar-me a tots i totes per expressar-vos que tornar a assumir l’alcaldia és una fita que, personalment, representa la més alta responsabilitat que puc tenir com a fill de Salt. Orgullós, il·lusionat i amb moltes ganes de continuar treballant per a tots els veïns i veïnes de la vila.

Envoltat d’un equip de persones compromeses a seguir transformant la vila ens posem al servei de Salt i, entre tots i totes, ens hem conjurat per seguir fent camí amb l’objectiu que la vila avanci al mateix temps que defensem els valors republicans, la democràcia i la llibertat.

L’eix del govern saltenc que tinc el plaer de liderar serà el benestar de la ciutadania, garantint els serveis bàsics i avançant cap a una societat més justa. Promourem un poble més sostenible, facilitant la igualtat d’oportunitats i fomentant una vila activa en tots els àmbits, socials i econòmics.

Em teniu a la vostra disposició per tal de construir, entre tots plegats, el millor futur per la nostra vila mentre transformem el present. Compromès, il·lusionat i orgullós de poder comptar amb vosaltres.

Jordi Viñas
Alcalde de Salt

Breu biografia

Nascut a Salt el dia 27/01/1973
Casat i amb dues filles
Llicenciat en Psicologia , màster en audició i llenguatge
Actualment treballa a ICS com a Logopeda

alcaldia@salt.cat