Servei d’atenció a la ciutadania

Us donem la benvinguda al Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Salt.

El Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) té la finalitat de facilitar la gestió de diferents tràmits municipals, proporcionar informació i atendre les queixes, les consultes i els suggeriments relacionats amb el municipi.

Volem que des d’aquesta secció tota la ciutadania que desitgi contactar amb l’Ajuntament de Salt, amb entitats municipals, equipaments o organismes públics trobin totes les eines necessàries per fer-ho.

Podeu adreçar-vos presencialment a l’Ajuntament de Salt, a la plaça President Lluís Companys 1, per a efectuar tots els tràmits administratius necessaris per a qualsevol gestió, si no sou subjecte obligat a fer-ho electrònicament . L’atenció presencial es farà preferentment amb cita prèvia.

Serveis d'Atenció al Ciutadà

Però si preferiu fer-ho a través de la Seu Electrònica, a continuació trobareu vídeos explicatius de com sol·licitar electrònicament algun dels tràmits més freqüents.

Per poder accedir a alguns dels serveis és necessari disposar d’una de les identificacions digitals següents:

IdCAT: Podeu obtenir-lo electrònicament accedint al web https://www.idcat.cat o presencialment a través del Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’ajuntament de Salt.

IdCAT mòbil: El podeu aconseguir electrònicament accedint al web https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/Vull-identificar-me-digitalment/

DNI electrònic: Podeu obternir-lo seguint les indicacions del web https://www.dnielectronico.es/PortalDNIe/index.jsp

El consorci AOC ha elaborat diversos vídeos per ajudar-vos a obtenir aquests certificats de manera fàcil i ràpida:

IdCAT Mòbil: Accediu als vídeos clicant aquí. Els trobareu en diversos idiomes

IdCAT: Accediu als vídeos clicant aquí. Els trobareu en diversos idiomes

Canal IdCAT: Accedir als vídeos clicant aquí.