PROMOCIÓ DE LA CIUTAT

A l’Oficina de Promoció de la Ciutat, ens dediquem a promocionar els atractius del municipi de Salt i fer-ne difusió.

L’objectiu que perseguim és el de donar a conèixer entre els ciutadans de Salt els recursos, espais, valors i potencialitats dels municipi, i alhora convertir-los en un pol d’atracció per a visitants de fora.

La nostra feina consisteix en informar i difondre l’oferta cultural, formativa, esportiva, d’oci i de lleure que es realitza al municipi i també a promocionar l’oferta comercial i el sector de la restauració, l’allotjament i tot allò que pugui ser d’interès per els visitants i els ciutadans de Salt.

Coordinem l’edició i el subministrament del material informatiu de les activitats que es duen a terme al municipi i donem suport a entitats i organismes que proposen actuacions al municipi que són d’interès públic. Algunes estan directament relacionades amb l’activitat turística. D’altres són de suport a altres àrees de l’Ajuntament com són festes, cultura, esports, etc.

Organitzem les fires municipals: la Fira de la flor i el planter, la Fira Tèxtil, la Foodtruck Market & Co., la Fira Internacional del Cistell.

Organitzem actuacions de dinamització comercial com el Mercat de Nadal i donem suport al teixit comercial i associatiu que organitza altres activitats (Botiga al carrer, etc).

A l’Oficina de Promoció de la Ciutat també hi trobareu el Punt d’Atenció a l’Empresa i al Comerç que s’encarrega de centralitzar totes les consultes i demanda d’informacions relatives al sector empresarial i comercial de Salt i la seva relació amb l’administració.

Promoció ciutat