GENT GRAN

Objectius principals

El Centre de Recursos de la Gent Gran és un projecte innovador gestionat conjuntament per l’Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt que es dirigeix, especialment, a les persones grans per tal de promoure l’envelliment actiu. Aquesta iniciativa pretén millorar el benestar integral de les persones grans essent un punt de referència per al col·lectiu de gent gran donant una atenció integral quant a informació, assessorament, orientació i gestió de recursos municipals, oferint un espai de trobada amb propostes interessants i atractives pel col·lectiu i un espai on les associacions, entitats i altres ens que treballen per a la gent gran poden oferir i/o presentar els seus projectes a la comunitat:

  • Oferir un programa de dinamització que potenciï les activitats d’envelliment actiu i prevenció de la dependència. Tallers i cursos adreçats al col·lectiu que puguin ser d’interès i que permetin la participació de la mateixa gent del municipi.
  • Promoure campanyes de dinamització, sensibilització i prevenció; així com xerrades encaminades a potenciar els hàbits saludables, les relacions intergeneracionals i aspectes d’interès comunitari.
  • Oferir suport i formació als familiars.

Destinataris

Les activitats es dirigeixen, especialment, a la gent gran del municipi que estigui en situació de jubilació o pre-jubilació, tot i que, està obert a tota la població en general, mitjançant activitats de sensibilització, relació i promoció del bon veïnatge que fomentin el benestar de la gent gran del municipi de Salt.

Finalitat

Entenem el col•lectiu de gent gran com persones actives i treballem la seva dinamització com a mesura de detecció i prevenció de situacions d’empitjorament personal i de salut. Així, promovent activitats, xerrades, sortides i altres propostes, potenciem l’envelliment actiu i alhora proporcionem espais de relació amb altres persones en situacions similars i prevenim situacions d’aïllament (físic i personal).

Cervera

Contacta’ns

Telèfon. 972.01.16.55
Email: plagentgran@salt.cat

On us atendrem ?

Al Centre de Recursos de la Gent Gran
Direcció:Plaça de la Vila 26.
Horari d’atenció: Dilluns i dijous de 10h a 14h

Ens vols seguir?

Instagram: clica aquest enllaç