SERVEI D’ESPORTS

La Diputació de Girona dona suport al programa de suport als esportistes saltencs d’esports individuals que participen en competicions esportives d’alt nivell. La diputació de Girona dóna suports als programes de promoció i foment de l’activitat física i l’esport de l’ajuntament de Salt.

Pavelló muncicipal d’esports

Pg. Països Catalans, s/n
Telf: 972 240 012
Horari d’oficina: de dilluns a divendres de 08:00h a 15:00h

Piscina descoberta

La nova piscina descoberta de Salt té una forma ovalada i la zona de solàrium té forma de ventall i és peraltada, per millorar l’accessibilitat i la comoditat dels banyistes. Com passa en una platja, la nova piscina té un pendent gradual per facilitar l’accés a l’aigua. La profunditat arriba a 1,60 metres en el seu punt més fondo. Les grans dimensions del nou vas de la piscina permeten fer més activitats dirigides i fins i tot s’hi preveuen activitats amb caiac. A més a més, té una zona de solàrium amb gespa, que té un miler de metres quadrats, hi ha una pista de volei platja i una nova piscina infantil de 143 metres quadrats.

HORARIS D’ESTIU DE LA PISCINA DESCOBERTA

Del 15 al 19 de juny, de les 16.00h a les 20.00h

Del 20 de juny al 13 de setembre, de les 11.00h a les 20.00h (excepte els divendres, dissabtes i diumenges dels mesos de juliol i agost que s’amplia l’horari d’obertura fins a les 21h).

En tots els casos, 30 minuts abans del tancament cal abandonar la zona de bany.

Clica en aquest enllaç per consultar preus, dates, horaris i altre informació.

La Piscina Coberta Municipal de Salt, inaugurada l’any 2004, està gestionada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, una associació esportiva sense ànim lucratiu, d’interès públic i social, que té com a objectiu promocionar i millorar l’esport a Catalunya.

Adreça: c/ Miquel Martí i Pol, 5, 17190 Salt (Girona)

Telèfon: 972 23 60 21
Fax: 972 24 90 24
E-mail: salt@ufec.cat
Web: https://uesports.cat/salt/

Horaris de la instal·lació:

La piscina d’estiu de Salt obre les seves portes el proper 11 de juny.

La primera setmana, de l’11 al 15 de juny pels matins de 10h a 13h per les escoles del municipi i les tardes de 16h a 20h. al públic. la piscina estarà oberta fins l’onze de setembre.

11-15 juny de 16h a 20h

16 juny-11 setembre de 11h a 20h

Excepte els divendres, dissabtes i diumenges dels mesos de juliol i agost que s’amplia l’horari d’obertura fins les 21h.

En tots els casos, 30 min. abans del tancament cal abandonar la zona de bany.

Consulteu AQUÍ les normes de la piscina i els preus de l’entrada i els abonaments

Característiques i serveis de les Instal·lacions:

Els espais esportius que conformen la Piscina Coberta Municipal són:

Vas gran piscina: dimensions 25 m x 16,67 m, i fondària d’1,80 m a 2, 20 m. Vas petit piscina: dimensions 16,67 m x 8 m, i fondària de 0,90 m. a 1,00 m, equipat amb 4 aparells d’hidromassatge. En ambdues piscines es desenvolupen cursos de natació per a totes les edats i activitats com aiguagim, aigua dolça i aigües profundes.

La zona d’aigua també disposa de sauna i bany de vapor. Sala de fítness de 250 m2 amb equipament de la marca Technogym, tant màquines cardiovasculars (cintes, bicis, rems…) com musculars. També disposa de zona de pes lliure.

Tres sales d’activitats dirigides de 200, 80 i 150 m2 aproximadament on es fan classes d’espíning, aeròbic, tonificació, steps, GAC, aero-dansa, estiraments, TBC…

Serveis:

Vestidors d’abonats i abonades amb armariets d’ús puntual amb tancaments amb clau o candenat. Lloguer d’armariet per a ús individual. 5 vestidors de grups.

Tècnics esportius:

Socorristes titulats durant tot l’horari d’obertura. Tècnics de natació titulats per la Federació Catalana de Natació. Tècnics de fítnes i d’activitats dirigides en sala i piscina titulats pels organismes corresponents en cada àrea.