Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que estem treballant en la preparació del programa de la Festa Major d’enguany, que està prevista del 20 al 26 de juliol de 2023.

Si esteu interessats/des en organitzar actes, activitats i competicions durant els dies de la Festa Major 2023 i voleu incloure’ls al programa que edita l’Ajuntament o necessiteu equipaments per dur-los a terme, cal que presenteu la sol·licitud que us adjuntem al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament abans del dia 15 de maig de 2023 a les 14.30 a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Salt a www.viladesalt.cat, clica per accedir directament a la presentació de la sol·licitud pel portal electrònic.

Us informem que les sol·licituds que no segueixin aquesta via de presentació o ho facin fora de termini no es podran tramitar.

Per altra banda, aquelles entitats que a més d’organitzar alguna activitat, estigueu interessades en col·laborar en l’organització de la Festa Major o necessiteu algun aclariment, quedeu convocades el proper 1 de juny, a les 20.15h, a l’Aula 16 de la Coma Cros. Agrairiem confirmació d’assistència.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració i esperem la vostra resposta.

Cordialment,

La Regidora de Festes
Núria Heras i Colomer