CONSELLS DE BARRI

SECTOR SUD

El Consell de Barri del SECTOR SUD està format pels barris de:

  1. Sant Cugat
  2. La Massana
  3. Mas Masó – Hospital
  4. El Pla

Es tracta d’una extensió molt gran de la vila de Salt encara que amb poca densitat de població, delimitada per l’Avinguda dels Països Catalans al nord, l’avinguda Alfons Moré a l’est, el Pla de Salt al sud i el polígon industrial a l’oest.

El punt de trobada per a les reunions presencials s’ha determinat de moment a l’ESTACIÓ JOVE de Salt.

Què podem decidir/proposar? Als consells de barri hi tractarem totes les temàtiques i propostes de millora del nostre barri, ja siguin de millora d’entorns, de mobilitat, de convivència. El consell de barri no és el lloc per fer arribar les queixes particulars de cada veí/veïna de Salt. Per a aquestes queixes l’Ajuntament ja disposa del sistema de Queixes i Suggeriments.

Qui pot participar-hi?  Tothom. Totes les persones que viviu, treballeu i/o teniu algun vincle amb Salt podeu participar individualment, en grup (amistats, familiars, etc.) o com a entitat. No obstant, s’han creat 4 sectors diferenciats per fer més propers els consell de barri i a cada sector es centraran les temàtiques a les propostes d’aquells barris.

CONSULTA L’ACTA DELS CONSELLS DE BARRI 2021 AQUÍ. 

Durant l’any 2021, els Consells de Barri varen servir per recollir inquietuds, suggeriments i detectar punts on poder treballar conjuntament veïns, tècnics municipals i el representants polítics de l’equip de govern. Després d’un 2020 on per culpa del Covid19 no s’havien pogut portar a terme, el 2021 donava la sortida, tot i que a precari i amb restriccions, però ens permetia iniciar novament aquesta eina participativa. Gràcies a aquestes reunions de treball del 2021, aquest 2022 s’ha pogut modificar el model i adaptar-lo a les propostes ciutadanes.

CONSULTA L’ACTA DE LA REUNIÓ DEL DIA 09 DE MAIG DE 2022 (amb les propostes dels veïns i veïnes de Salt)