Benvolgut/da,

L’arribada del bon temps ens anuncia la proximitat de la Festa Major, que enguany està prevista del 20 al 26 de juliol de 2023, i en el marc d’aquesta celebració, ens agradaria saber si teniu intenció d’organitzar el ja tradicional sopar al vostre carrer.

Amb la voluntat de donar suport a aquesta iniciativa, posem a la vostra disposició els equipaments municipals (taules i cadires) per a l’organització del sopar. Atès que la quantitat d’aquests equipaments és limitada, la reserva es farà en estricte ordre d’arribada de les peticions.

Per tal de poder satisfer en la seva totalitat la cessió d’equipaments i serveis, us volem proposar, si així ho veieu possible, que organitzeu el vostre sopar de carrer durant els dies previs a la Festa Major, que serien els dies 14, 15 i 16 de juliol i facilitar la reutilització de recursos i evitar que s’hagi de denegar alguna cessió de material i serveis. D’aquesta manera podem assegurar un bon servei a tothom.

Per aquest motiu, si hi esteu interessats us adjuntem la instància que heu de presentar en aquest ajuntament abans del dia 4 de juny de 2023, a les 14.30 h. Les sol·licituds que no segueixin aquesta via de presentació o que ho facin fora de termini no es podran
tramitar.

Per qualsevol qüestió o dubte al respecte, podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Festes al telèfon de l’Ajuntament 972249191, extensió 1224 o 1318 o al correu electrònic festes@salt.cat.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració per fer més participativa la Festa Major i estendre-la als diferents carrers i places de la nostra vila.

La regidora de Festes
Núria Heras i Colomer